Big Buddha Seeds Big Buddha Cheese

Cheese Leave a comment

Poniższa odmiana nie jest już oferowana przez producenta. Nie ma możliwości jej zakupu ani zamówienia.


Big Buddha Cheese od Big Buddha Seeds to krzyżówka UK Cheese z okazem afgańskiej Indici. Jest to szybko kwitnąca odmiana, która daje większe plony niż jej godni uwagi przodkowie. Produkuje ładne i gęste bryłki. Nadaje się do uprawy zarówno w pomieszczeniach, jak i na zewnątrz.

Big Buddha Cheese po spaleniu uwalnia wyraźny aromat swojego „serowego” rodzica. Do tego dochodzi przyjemny haj, który wydaje się trwać wiecznie. Pomimo dominacji Indica, odmiana ta nie jest odmianą, która wysysa życie i można się nią delektować w ciągu dnia lub w dowolnym momencie.

Nagrody:

Big Buddha Cheese zdobyła nagrodę High Times Cannabis Cup w 2006 roku w kategorii Najlepsza Indica.

 

Typ Feminizowane
Przeznaczenie Indoor, Outdoor
Genetyka Big Buddha Cheese x Big Buddha Cheese reversed
Kwitnienie Indoor: 49 – 63 dni, Outdoor: październik
Genotyp 100% Indica
Efekt Podnoszący na duchu
Smak Owocowo-serowy
Aromat Ostry, sera
Wysokość Indoor: b.d., Outdoor: b.d.
Produkcja Indoor: 100 g/m², Outdoor: 500 g/roślina
THC b.d.
CBD b.d.

Producent:
Big Buddha Seeds to firma z UK, która powstała na początku wieku. Olbrzymią sławę przyniosła im odmiana Cheese a dokładniej ich wersja Bug Buddha Cheese, którą wypuścili na rynek w 2002 roku. Znani muzycy tacy jak Sean Paul, Jamiroquai byli ambasadorami tej firmy. Głównie skupiają się oni na rozwoju odmian, które powstają z ich genów cheese. Budują na tym co przyniosło im sukces. W ostatnich latach rozwinęli oni linie auto kwitnącą i starają się podążać za obecnymi trendami i odeszli już od odmian wyłącznie opartych o Cheese.

panpestka warunki

Dodaj komentarz