Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic Leave a comment

Poniższa odmiana nie jest już oferowana przez producenta. Nie ma możliwości jej zakupu ani zamówienia.


Blue Cheese Automatic jest niewątpliwie znaną na całym świecie odmianą z wieloma wyróżnieniami. Jedną z takich nagród był Cannabis Cup, który wyniósł szczep na piedestał. Big Buddha, nie spoczął na laurach, wziął Blue Cheese i nadał mu automatyczną przemianę.

Blue Cheese Automatic to hybryda najwyższego rzędu. Silna mieszanka Indica i Sativa utorowała drogę do super przyjemnego haju. Hodowcy tej odmiany mogą spodziewać się szybkich wyników. Blue Cheese Automatic to odmiana, która jest estetyczna dla wszystkich zmysłów. Począwszy od aromatu borówek, po smak, który zawiera nuty owocowego sera pleśniowego i pikantnego skunka.

Blue Cheese Automatic to dość łatwa odmiana w utrzymaniu. Średnio dorośnie do wysokości około 60-120 cm. Pod względem czasu kwitnienia przechodzi od nasion do zbiorów w ciągu około 10-13 tygodni. Dość długie oczekiwanie, jak na normy automatów jednak jest warte każdego mijającego dnia. Plony w pomieszczeniach będą miały tendencję do produkowania około 40-135 g na roślinę. Podczas gdy na zewnątrz w zakresie 50-150 g na roślinę (w optymalnych warunkach).

Blue Cheese Automatic jest, szczerze mówiąc, wszechstronnym koniem roboczym, emanującym jednymi z najlepszych dostępnych smaków i aromatów.

 

Typ Automatyczne feminizowane
Przeznaczenie Indoor, Outdoor
Genetyka Big Buddha Blue Cheese x 3rd Generation Automatic (reversed)
Kwitnienie Indoor: 75 – 90 dni, Outdoor: październik
Genotyp 65% Indica / 35% Sativa
Efekt Mocny
Smak Owocowo-serowy, pikantny
Aromat Borówek, sera
Wysokość Indoor: 60 – 120 cm, Outdoor: 60 – 120 cm
Produkcja Indoor: 40 – 135 g/m², Outdoor: 50 – 150 g/roślina
THC b.d.
CBD b.d.

Producent:
Big Buddha Seeds to firma z UK, która powstała na początku wieku. Olbrzymią sławę przyniosła im odmiana Cheese a dokładniej ich wersja Bug Buddha Cheese, którą wypuścili na rynek w 2002 roku. Znani muzycy tacy jak Sean Paul, Jamiroquai byli ambasadorami tej firmy. Głównie skupiają się oni na rozwoju odmian, które powstają z ich genów cheese. Budują na tym co przyniosło im sukces. W ostatnich latach rozwinęli oni linie auto kwitnącą i starają się podążać za obecnymi trendami i odeszli już od odmian wyłącznie opartych o Cheese.

panpestka warunki

Dodaj komentarz